neděle 27. května 2012

Prague food festival

aneb, co jsme ochutnali...
Burgundské hovězí ragú na červeném víně s karotkou, žampiony a hedvábnou bramborovou kaší
Pečený vepřový pupek Porchetta
Filet dorády královské s kaší z kandovaného lilku
Konfitované baby kalamáry s karamelizovanou chilli omáčkou, listovým špenátem a křupavým sezamem
Sticky Toffee Pudding s anglickým vanilkovým krémem
Tatar z čerstvého žlutoploutvého tuňáka
Telecí carpaccio plněné fois gras se solí uzenou v zámeckém krechtu
Salámové prkénko
Na PFF jsem chtěla jet už v letech minulých...Letos jsme neponechali nic náhodě a lístky koupili v předprodeji. Moc jsme si to užili...Něco nám chutnalo méně...něco více. Jednoznačně nejlepší ale byla doráda s lilkovou kaší. A to nemám lilek ráda..ale tohle byla lahůdka.

1 komentář:

  1. To vypada lakave! My jsme byli minuly rok, letos bohuzel mam pred porodem a tehotenskou cukrovku, takze si hodlam uzivat jen recenze PPF :-)

    OdpovědětVymazat