pondělí 27. září 2010

Rande s gurmánkou v české kuchyni

Kuchařku už mám skoro dva měsíce...bohužel jsem toho z ní zatím moc nenavařila, ale něco přeci - a něco dokonce i dvakrát :)
Podle mě tato kuchařka určitě stojí za to a tak mě trochu mrzí, že po proběhnutí knihkupectví jsem ji našla pouze v jednom (ovšem za cenu, která mě teda nenadchla). No nakonec jsem si ji objednala v jiném a za mnohem lepší cenu (výhodou objednání v kamenném knihkupectví je, že se neplatí poštovné ;-) ).
Recepty jsou vskutku lákavé :) a hlavně je to taková ta klasika ze surovin, které jsou běžně známé a dostupné (příjemná změna oproti receptům ze surovin, které sehnat je nadlidským výkonem - pokud tedy nebydlíte v Praze).
Tahle kuchařka je jednou z těch, u kterých se vám při pročítání sbíhají sliny a říkáte si...no tohle musím zkusit....a pak to skutečně i zkusíte a funguje to.
Jedinou slabinou této kuchařky jsou podle mě některé fotografie. Mám pocit, že kniha by si zasloužila fotky lepší. Na druhou stranu by ji to možná ubralo na její autenticitě.
Takže závěrem: jsem ráda, že ji mám :) !

1 komentář:

  1. Take jsem si ji poridila a od te doby se chystam na dvojctihodne kolace :-), ale treba bublanina je naprosto dokonala a vubec dost receptu se stalo velmi oblibenych.

    OdpovědětVymazat